Crea la teva llar d'infants

Obre la teva Acuarella amb el nostre suport

Tens el desig de tenir la teva llar d’infants i no tens experiència en el sector? Nosaltres t’ajudem en tot el procés perquè puguis formar part del nostre grup d’escoles Acuarella. Unes escoles bressol modernes, acollidores i avantguardistes que han donant servei a moltes famílies de Barcelona des de l’any 2005, amb una qualitat que ens situa com a referents a la ciutat.

El nostre èxit ha derivat en una manca de places a les nostres llars d’infants i la marca Acuarella ha aconseguit guanyar terreny de forma orgànica situant-nos a les primeres planes del principal buscador de la xarxa, sen se publicitat. 

Si comptes amb la inversió necessària per adequar els espais (local, instal·lació, equipament) i compleixes amb les aptituds per emprendre, nosaltres t’ajudem perquè no t’amoïnis fins que la posis en funcionament. Utilitzarem tota la nostra experiència per assessorar-te en tots els aspectes necessaris. El preu per formar part de les nostres escoles, seguint un model de franquícia, és un cànon d’entrada i un percentatge mensual de la facturació.

Si tens interès i desitges més informació escriu-nos a acuarella@acuarella.eu amb les teves consultes.