Curs 2016-2017

Benvinguts al curs 2016-2017

En aquest apartat trobareu el “Calendari escolar” i el “Servei de menjador” amb el menú corresponent al mes en curs.

A continuació podeu obrir el full “Normes sanitàries i de funcionament”, on recollim la informació més rellevant del curs.

Normes de l'Escola

La major part de la nostra feina va dirigida a aconseguir que els infants aprenguin a fer les coses per ells/es mateixos/es. Pel bon funcionament de l’escola, necessitem la vostra col·laboració i confiança per potenciar al màxim les possibilitats personals, afectives i de socialització dels nens.

A continuació us trobareu una versió imprimible de les normes de l’escola.

Calendari

El curs comença el dijous 1 de setembre del 2016 i el darrer dia de classe serà el divendres 28 de juliol de 2017.

A l’agost del 2017 obrim el centre de Sant Fructuós, on podreu portar als nens (de forma voluntària i opcional) escollint els dies que es necessitin.

Durant aquest curs l’escola només tancarà els dies festius i els dies de lliure disposició. Aquests dies són: el 31 de octubre de 2016, del 2 al 5 de gener de 2017 i dijous 13 de abril de 2017.

A continuació us trobareu una versió imprimible del calendari molt pràctica.

Servei de menjador

Els centres Acuarella disposen de cuina i d’un ampli menjador.

A Acuarella del carrer Sant Fructuós, disposem de cuina pròpia. Tot el menjar s’elabora diàriament a les nostres instal·lacions; no se serveix menjar precuinat ni transportat.

A Acuarella del carrer Melcior de Palau, el servei de cuina està a càrrec de l’empresa Coalme Catering S.L., que ens serveix el menjar cuinat amb la qualitat exigida pels responsables d’Acuarella.

A l’escola és el professorat –amb el reforç de monitors– el que té cura de la vigilància dels menjadors. Això permet desenvolupar la feina educativa en relació al comportament i costums nutricionals dels infants a l’hora de dinar.

Al web de l’Escola es publica el menú mensual de cada centre.

A Acuarella Sant Fructuós, els menús s’elaboren amb l’assessorament de nutricionistes, personal de cuina i educadores.

En canvi, a Acuarella Melcior de Palau, els menús els elaboren els nutricionistes de l’empresa subministradora.

Uns menús que s’adapten als nens més petits, als casos d’intoleràncies i al·lèrgies i – a més- es disposa d’un menú especial per a celíacs.

Diàriament es recullen mostres de tots els plats elaborats, les quals resten a disposició de la inspecció sanitària.

Sant Fructuós

Descarregar 08/2017

Melcior de Palau

Descarregar 07/2017 (tancat a l'agost)

Fotos curs

En aquest espai trobareu totes les fotografies preses, durant els diferents cursos, als alumnes d’Acuarella i als participants en les activitats de Casal.

L’accés està restringit als pares o tutors de la nostra escola, per aquesta raó l’aplicació us demanarà que us registreu tot emplenant un petit formulari; nom d’usuari, nom complert del nen/a i una adreça de correu electrònic. Quan rebem la sol•licitud i comprovem les dades podrem autoritzar l’entrada. El pas següent serà crear-vos el vostre accés amb el vostre nom d’usuari i una contrasenya per entrar a la galeria, veure les fotos i descarregar-vos-les al vostre ordinador.

Desitgem que us agradin.

Petit manual on podreu trobar detalladament tots els passos que heu de seguir per tal de poder accedir i descarregar les fotografies.

Fotos curs 16-17

Fotos curs 15-16