Curs 2020-21

Benvinguts al curs 2020-21

En aquest apartat trobareu el calendari escolar, les normes pel bon funcionament i el servei de menjador amb el menú mensual.  També trobareu l’accés a la nostra galeria per les famílies d’Acuarella, on poden veure i descarregar, totes les fotos que es fan a les diferents activitats durant el curs actual i el passat.

Normes de l'Escola

Aquest és el document que recull una sèrie de consells i normes que tenim establertes per les escoles bressol Acuarella. La major part de la nostra feina va dirigida a aconseguir que els infants aprenguin a fer les coses per ells/es mateixos/es. Pel bon funcionament de l’escola, necessitem la vostra col·laboració i confiança amb la comprensió dels punts establerts en aquest document per potenciar al màxim les possibilitats personals, afectives i de socialització dels nens.

A continuació us trobareu una versió imprimible de les normes de l’escola.

Calendari

El curs comença el dimarts 1 de setembre i el darrer dia de classe serà el dijous 29 de juliol de 2021.

Durant el curs només tanquem els dies festius i 6 dies en concepte de lliure disposició i complement de vacances. Aquest són: el dijous 24 de desembre de 2020, el dilluns 4 i dimarts 5 de gener de 2021, el dijous 1 d’abril, el divendres 25 de juny i el divendres 30 de juliol de 2021.

Servei de menjador

Els centres Acuarella disposen de cuina i d’un ampli menjador.

A Acuarella disposem de cuina pròpia. Tot el menjar s’elabora diàriament a les nostres instal·lacions; no se serveix menjar precuinat ni transportat.

A l’escola és el professorat –amb el reforç de monitors– el que té cura de la vigilància dels menjadors. Això permet desenvolupar la feina educativa en relació al comportament i costums nutricionals dels infants a l’hora de dinar.

Al web de l’Escola es publica el menú mensual de cada centre.

A Acuarella, els menús s’elaboren amb l’assessorament de nutricionistes, personal de cuina i educadores.

Uns menús que s’adapten als nens més petits, als casos d’intoleràncies i al·lèrgies i – a més- es disposa d’un menú especial per a celíacs.

Diàriament es recullen mostres de tots els plats elaborats, les quals resten a disposició de la inspecció sanitària.

Descarregar menú 04/2021

Fotos curs

En aquest espai trobareu totes les fotografies preses, durant el curs actual i l’anterior, als alumnes matriculats a Acuarella.

L’accés està restringit als pares o tutors de la nostra escola, per aquesta raó l’aplicació us demanarà que us registreu tot emplenant un petit formulari; nom d’usuari, nom complert del nen/a i una adreça de correu electrònic. Quan rebem la sol•licitud i comprovem les dades podrem autoritzar l’entrada. El pas següent serà crear-vos el vostre accés amb el vostre nom d’usuari i una contrasenya per entrar a la galeria, veure les fotos i descarregar-vos-les al vostre ordinador.

Desitgem que us agradin.

Petit manual on podreu trobar detalladament tots els passos que heu de seguir per tal de poder accedir i descarregar les fotografies.

Fotos curs 20-21

Fotos curs 19-20