Curs 2021-22

Benvinguts al curs 2021-22

En aquest apartat trobareu el calendari escolar i les normes de l’escola pel correcte funcionament durant el curs escolar.

També trobareu l’accés a la nostra galeria d’imatges exclusiva per les famílies d’Acuarella, on poden veure i descarregar, totes les fotos que es fan a les diferents activitats durant el curs actual i el anterior.

Normes de l'Escola

Aquest és el document que recull una sèrie de consells i normes que tenim establertes per les escoles bressol Acuarella. La major part de la nostra feina va dirigida a aconseguir que els infants aprenguin a fer les coses per ells/es mateixos/es. Pel bon funcionament de l’escola, necessitem la vostra col·laboració i confiança amb la comprensió dels punts establerts en aquest document per potenciar al màxim les possibilitats personals, afectives i de socialització dels nens.

A continuació us trobareu una versió imprimible de les normes de l’escola.

Calendari

El curs comença el dimecres 1 de setembre i el darrer dia de classe serà el dijous 28 de juliol de 2022.

L’escola tancarà 7 dies en concepte de vacances (dies al Nadal i Setmana Santa), i dies de lliure disposició independents dels festius establerts en el calendari de festivitats de Barcelona. Aquests són el dimarts 7 de desembre de 2021, el dilluns 3, dimarts 4, dimecres 5 i divendres 7 de gener de 2022, el dijous 14 d’abril de 2022 i el divendres 29 de juliol de 2022.

Fotos curs

En aquest espai trobareu totes les fotografies preses, durant el curs actual i l’anterior, als alumnes matriculats a Acuarella.

L’accés està restringit als pares o tutors de la nostra escola, per aquesta raó l’aplicació us demanarà que us registreu tot emplenant un petit formulari; nom d’usuari, nom complert del nen/a i una adreça de correu electrònic. Quan rebem la sol•licitud i comprovem les dades podrem autoritzar l’entrada. El pas següent serà crear-vos el vostre accés amb el vostre nom d’usuari i una contrasenya per entrar a la galeria, veure les fotos i descarregar-vos-les al vostre ordinador.

Desitgem que us agradin.

Petit manual on podreu trobar detalladament tots els passos que heu de seguir per tal de poder accedir i descarregar les fotografies.

Fotos curs 21-22

Fotos curs 20-21