Acuarella Mataró

L’escola bressol Acuarella Mataró es configura com la tercera llar d’infants del nostre petit grup d’escoles.

Situada al carrer Rierot número 4, es troba al barri de l’Habana a tocar del centre de Mataró. Un local amb moltíssima llum natural, que ens entra a través dels grans finestrals de les portes d’accés i per la banda a través dels finestrals que donen al nostre gran pati de 150m. Comptem amb grans aules, modernes i ben equipades, que cobreixen totes les necessitats dels nens i nenes.

El centre de Mataró, format per cases baixes i vies poc transitades, fa d’aquesta zona un espai de calma i tranquil•litat que garanteix el benestar a la nostra llar.

TORNA

Alimentació

Servei de menjador

Els centres Acuarella disposen de cuina i d’un ampli menjador.

A Acuarella disposem de cuina pròpia. Tot el menjar s’elabora diàriament a les nostres instal·lacions; no se serveix menjar precuinat ni transportat.

A l’escola és el professorat –amb el reforç de monitors– el que té cura de la vigilància dels menjadors. Això permet desenvolupar la feina educativa en relació al comportament i costums nutricionals dels infants a l’hora de dinar.

Al web de l’Escola es publica el menú mensual de cada centre.

A Acuarella, els menús s’elaboren amb l’assessorament de nutricionistes, personal de cuina i educadores.

Uns menús que s’adapten als nens més petits, als casos d’intoleràncies i al·lèrgies i – a més- es disposa d’un menú especial per a celíacs.

Diàriament es recullen mostres de tots els plats elaborats, les quals resten a disposició de la inspecció sanitària.

Descarregar menú 06/2021

Galeria Rierot, Mataró

Fes clic a les fotos per veure-les en gran