L'escola

Espais

Els nens necessiten aire i moviment. Als nostres jardins d’infància hem creat uns espais interiors i a l’aire lliure que els permet explorar, manipular, jugar, descansar… Són uns espais privilegiats on oferim un ambient educatiu en tot l’entorn amb uns equipaments que permeten fomentar la creativitat natural del nen o la nena.

Els espais són acollidors, amb colors càlids, evitant l’excés d’estímuls. L’ambient estimula la curiositat en una atmosfera tranquil·la.

Grups

Sols

(0 – 1 anys)

Primera presa de contacte amb altres infants i un entorn nou. En aquesta etapa treballarem tots els seus sentits (vista, oïda, olfacte, tacte i gust) mitjançant experimentacions, jocs de falda, massatges i paneres, com és la dels tresors, per tal que es desenvolupin tant físic com intel·lectualment.

Llunes

(1 – 2 anys)

Els infants ja gaudeixen de l’habilitat d’agafar objectes i transportar-los, moment ideal per introduïr-los el ‘joc heurístic’ combinant joc, exploració i objectes. En aquesta etapa donem molta importància a la comprenció del llenguatge i l’articulació de paraules i frases curtes.

Estels

(2 – 3 anys)

Els petits ja interaccionen entre ells d’una manera global. També creix l’empatia i és el moment ideal per introduïr-los jocs d’aprenentatge més elaborats, com és el cas del joc simbòlic.

Detall de les aules del centre del carrer Sant Fructuós

Detall de les aules del centre del carrer Melcior de Palau

Detall de les aules del centre del carrer El Rierot, Mataró