Qui som

Acuarella Sant Fructuós

L’origen d’Acuarella es troba al carrer Sant Fructuós 46, 08004 de Barcelona, en el districte municipal de Sants. Forma part d’un barri anomenat La Font de la Guatlla, el qual s’estén entre la Gran Via de les Corts Catalanes i la vessant nord-oest de la muntanya de Montjuïc.

El conjunt més significatiu del barri és el petit grup de casetes baixes amb jardí que configuren un inusual racó de calma en la part més propera a la muntanya, en contrast amb els alts edificis i el trànsit dels carrers més pròxims a la Gran Via.

Aquesta zona escolar, on es troben escoles tan representatives com la Magòria o la Muntanyeta, fa d’aquesta part de Sants un lloc on els infants conviuen en un espai de calma i tranquil·litat per poder garantir el seu benestar.

Acuarella Melcior

El centre del carrer Melcior de Palau 131 es va obrir l’1 de setembre del 2011. També a Barcelona, es troba situat al Barri de Sants, tocant Les Corts i L’Eixample esquerra (entre el carrer Berlín, el carrer Numància i Sants Estació).

L’Escola està ubicada en un edifici catalogat de l’antiga Géneros de Punto Farrés, fàbrica tèxtil d’estampats construïda l’any 1920 i rehabilitada l’any 2007. La finca ofereix una estètica sòbria combinada amb un ambient infantil i modern. Està rodejada d’un entorn plenament col·legial, gaudeix d’un magnífic carrer només per vianants dins del recorregut del “camí escolar”, sense trànsit ni sorolls. És un local nou, amb espais amplis i amb molta llum, tant a les nostres aules com al pati.