Melcior de Palau

El centre del carrer Melcior de Palau 131 de Barcelona es va obrir l’1 de setembre del 2011. Es troba situat al Barri de Sants, tocant Les Corts i L’Eixample esquerra (entre el carrer Berlín, el carrer Numància i Sants Estació).

L’escoleta està ubicada en un edifici catalogat de l’antiga Géneros de Punto Farrés, fàbrica tèxtil d’estampats construïda l’any 1920 i rehabilitada l’any 2007. La finca ofereix una estètica sòbria combinada amb un ambient infantil i modern. Està rodejada d’un entorn plenament col·legial, gaudeix d’un magnífic carrer només per vianants dins del recorregut del “camí escolar”, sense trànsit ni sorolls. És un local nou, amb espais amplis i amb molta llum, tant a les nostres aules com al pati.

Llar d'infants Barcelona

Grups

Sols

(0-1 anys)

Primera presa de contacte amb altres infants i un entorn nou. En aquesta etapa treballarem tots els seus sentits (vista, oïda, olfacte, tacte i gust) mitjançant experimentacions, jocs de falda, massatges i paneres, per tal que es desenvolupin tant físic com intel·lectualment.

Llunes

(1-2 anys)

Els infants ja gaudeixen de l’habilitat d’agafar objectes i transportar-los, moment ideal per introduir-los el joc heurístic combinant joc, exploració i objectes. En aquesta etapa donem molta importància a la comprensió del llenguatge i l’articulació de paraules i frases curtes.

Estels

(2-3 anys)

Els petits ja interaccionen entre ells d’una manera global. També creix l’empatia i és el moment ideal per introduir-los jocs d’aprenentatge més elaborats, com és el cas del joc simbòlic. Treballem els hàbits d’higiene i els bons hàbits de convivència.

Alimentació

Servei de menjador

Els centres Acuarella disposen de cuina i d’un ampli menjador.

A Acuarella disposem de cuina pròpia. Tot el menjar s’elabora diàriament a les nostres instal·lacions; no se serveix menjar precuinat ni transportat.

A l’escola són les tutores les que s’ocupen del menjador, això permet desenvolupar el treball educatiu al menjador observant el comportament i costums nutricionals dels nens i nenes a l’hora de dinar.

A Acuarella, els menús s’elaboren amb l’assessorament de nutricionistes, el personal de cuina i l’equip docent dels diferents centres. Uns menús que s’adapten als nens més petits, als casos d’intoleràncies i al·lèrgies.

Diàriament es recullen mostres dels plats elaborats, que estan a disposició de la inspecció sanitària, així com els registres de la presa de temperatura dels plats.

Descarregar menú 5/2024

Galeria Melcior de Palau

Fes clic a les fotos per veure-les en gran