Serveis

Horari dels centres

Les escoles obren de les 7:30 del matí fins les 18h, oferint als pares diversos horaris i flexibilitat per adaptar-nos a les necessitats de les famílies.

Serveis educatius

Oferim un ambient educatiu en tot l’entorn escolar, en el que s’inclou l’escolaritat (totes les activitats dins el Projecte Educatiu) i les especialitats de música, anglès, psicomotricitat, jocs i exercicis d’estímul que ajuden al desenvolupament intel·lectual, físic i emocional del nen.

S’impartiran en la franja horària de 9:00 a 12:00 i de 15:00 a 17:00 de dilluns a divendres.

Servei de menjador i descans

Oferim menjador i àrea de descans. Aquesta ocupa la franja horària de 12:00 a 15:00, en la qual els nens dinen i fan la migdiada. Pot ser fix o esporàdic.
Pels nens que encara no prenen verdura, permetem que els pares portin el menjar amb el corresponent descompte de la quota de menjador.

Servei d'acollida normal

És el servei que prestem dins l’horari habitual del centre de 7:30 a 9:00 i de 17:00 a 18:00 de dilluns a divendres.

Activitats complementàries

Un cop per setmana anem a la piscina, al Centre Natació Mediterrani del carrer Begur, on els nens poden gaudir de les primeres experiències a l’aigua.
Visitem parcs, biblioteques infantils, escapades a la muntanya de Montjuïc, a la platja de Barcelona, passejades pel barri, al mercat… totes elles incloses als serveis educatius.

Altres beneficis

  • Els pitets els posa l’escola, no us haureu d’amoïnar de rentar-los a diari.
  • El 2on germà te un 10% de descompte.
  • Els pares dels nadons poden aportar els aliments fins que prengui triturats. Restarem 45€ de la quota descomptant el dinar i berenar, i 23€ quan prengui berenar de l’escola.
  • Als nens de P1 i P2 que faltin quatre o més dies consecutius, se’ls descomptarà 3,4€ per dia si dina i berena i 3€ si només dina.
  • En el cas del P0, se’ls descomptarà 3,4€ per dia si dina i berena i 2,4€ si només dina.
  • Consulteu els preus de les activitats extra-escolars com la piscina i les tres excursions anuals.

Anglès@Acuarella

Now at Acuarella we are learning English with Kids&Us*

Per més informació:  http://www.kidsandus.es/

Descomptes en la quota mensual

Coneixeu el xecs guarderia?

És un sistema que us permet abonar la quota mensual amb el qual podeu obtenir avantatges fiscals que es tradueixen en un estalvi econòmic. En una quota d’uns 300€ mensuals, l’estalvi anual és aproximadament de 700€ (depèn de la retenció de cadascú).

L’escola no es beneficia amb el cobrament per aquesta via, al contrari, però busquem proporcionar-vos tots els ajuts possibles perquè us pugueu estalviar uns euros mensuals.