Projecte pedagògic

Projecte educatiu

Te com a finalitat afavorir la coherència i continuïtat de l’acció docent i educativa. Per aconseguir els nostres objectius cal una bona adaptació, en la qual, d’una forma progressiva, aconseguim que els nens i els seus familiars s’adaptin a la llar d’infants i se sentin en ella com a casa. Comptem amb tot un ventall d’activitats que realitzades d’una forma natural (no forçada) s’adeqüen a les estacions de l’any, festes populars, idiomes (anglès diàriament), treballant amb elements quotidians i naturals. Activitats psicomotrius, d’aprenentatge, de bons hàbits de convivència e higiene personal.

Però l’activitat principal de la nostra programació són els jocs. El Joc es la nostra manera innata de conèixer el món i d’aprendre. Ho portem de sèrie, igual que la curiositat, impulsora de la atenció i el aprenentatge.

El projecte de Acuarella és la nostra guia que ajuda a ordenar l’acció educativa i donar-li sentit. No pot haver veritable educació sens e intenció, sen se valors, sen se sistematització i sen se previsions. Un procés dinàmic, actiu, de joc i de plaer. És una proposta aproximativa, flexible, viva, que s’adapta als nens i a les seves famílies, a la nostra realitat i els projectes de futur, així com a la concepció de la infància que defensem.