Curs 2023-24

Benvinguts al curs 2023-24

En aquest apartat trobareu la informació del menjador del present curs, així com el enllaços per consultar el menú mensual i el calendari escolar.

També trobareu l’accés a la nostra galeria d’imatges exclusiva per les famílies d’Acuarella, on poden veure i descarregar, totes les fotos que es fan a les diferents activitats durant el curs actual i el anterior.

SERVEI DE MENJADOR

Acuarella disposa de cuina equipada i un ampli menjador.

La nostra cuina pròpia permet que tot el menjar s’elabori diàriament a les nostres instal·lacions (no se serveix menjar precuinat ni transportat), seguint una alimentació saludable, satisfactòria, completa, equilibrada, segura, adaptada als infants i a l’entorn, sostenible i assequible. La nostra dieta es basa en el consum majoritari d’aliments d’origen vegetal, com fruites fresques i verdures del temps, llegums, cereals integrals, oli d’oliva verge i, en menor freqüència, els làctics i el peix, les carns i els ous.

Fem uns menús que s’adapten als infants més petits i també als casos d’intoleràncies i al·lèrgies.

Per als nadons també oferim, per les famílies que ho desitgin, l’alimentació basada en el “baby led weaning” (BLW), expressió que significa que el “bebè condueix el deslletament” i dóna nom al mètode que es coneix com a “alimentació autoregulada pel nadó” i consisteix en donar al nen preparacions que formen part del menú de 12m-36m en petites porcions, sense recórrer als triturats de l’alimentació convencional. Els beneficis del BLW són múltiples, afavoreix les habilitats motores i l’autonomia del nadó i s’anima a tastar nous aliments d’una forma agradable.

Podeu consultar més sobre aquest mètode en el següent enllaç o consultant directament a Acuarella.

Normativa de l'escola

És un document que recull una sèrie de consells i normes que tenim establertes. La major part de la nostra feina va dirigida a aconseguir que els infants aprenguin a fer les coses per ells/es mateixos/es. Pel bon funcionament de l’escola, necessitem la col·laboració i confiança de les famílies, amb la comprensió en els punts establerts en la normativa, per potenciar al màxim les possibilitats personals, afectives i de socialització dels nens i nenes.

A l’escoleta us facilitaran aquest document.

Calendari

El curs comença el divendres 1 de setembre i el darrer dia de classe serà el dimarts 30 de juliol de 2024.

Aquest curs tanquem 7 dies en concepte de vacances (dies al Nadal) i dies de lliure disposició, dies independents dels festius establerts en el calendari de festivitats de Barcelona. 

Calendari  Acuarella Melcior

Fotos curs

En aquest espai trobareu totes les fotografies fetes a les nostres escoles.

L’accés està restringit a les famílies d’Acuarella, per aquesta raó l’aplicació us demana que us registreu per posteriorment verificar la vostra identitat per donar-vos accés. Aquest procés pot trigar unes hores, preguem una mica de paciència.

Aquesta nova galeria permet la usabilitat amb el mòbil, una millora importantíssima que permet la visualització de les carpetes amb les seves imatges d’una manera més clara i intuïtiva, i permet descarregar-nos-les al mateix dispositiu.

En el PDF que trobareu tot seguit expliquem d’una manera senzilla el funcionament per poder accedir a la galeria amb les imatges dels vostres infants.

Desitgem que us agradin!!!

Accés galeries