Les llars d'Infants

Espais

En aquest lloc trobareu l’enllaç a les llars d’infants Acuarella, on veureu moltes imatges de cada escola, així com fotos d’activitats que es realitzen i imatges de cada perfil del nostre equip docent.

Al explorar aquests apartats, tindreu una visió aproximada de cada escola, però si voleu visitar-la, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i us la ensenyarem gustosament i sense cap compromís.

Les Escoles Bressol Acuarella

Acuarella Sant Fructuós

Acuarella Melcior

 

Grups

Aquesta és una descripció dels tres grups d’edat de zero a tres anys i la denominació de cada grup. Tot i que aquest nom es pot veure modificat si la llar d’infants compta amb més d’un grup del mateix any. Els noms habituals són Coets, Planetes o diferent color com ara Estels Blaus.

Sols

(0 – 1 anys)

Primera presa de contacte amb altres infants i un entorn nou. En aquesta etapa treballarem tots els seus sentits (vista, oïda, olfacte, tacte i gust) mitjançant experimentacions, jocs de falda, massatges i paneres, per tal que es desenvolupin tant físic com intel·lectualment.

Llunes

(1 – 2 anys)

Els infants ja gaudeixen de l’habilitat d’agafar objectes i transportar-los, moment ideal per introduïr-los el joc heurístic combinant joc, exploració i objectes. En aquesta etapa donem molta importància a la comprenció del llenguatge i l’articulació de paraules i frases curtes.

Estels

(2 – 3 anys)

Els petits ja interaccionen entre ells d’una manera global. També creix l’empatia i és el moment ideal per introduïr-los jocs d’aprenentatge més elaborats, com és el cas del joc simbòlic. Treballem els hàbits d’higiene i els bons hàbits de convivència.