Les llars d'Infants

Espais

En aquest lloc trobareu l’enllaç a les llars d’infants Acuarella, on veureu moltes imatges de cada escola, així com fotos d’activitats que es realitzen i imatges de cada perfil del nostre equip docent.

També trobareu informació de el curs com ara el menú mensual de Acuarella Melcior

Al explorar aquests apartats, tindreu una visió aproximada de cada escola, però si voleu visitar-la, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i us la ensenyarem gustosament i sense cap compromís.

Les Escoles Bressol Acuarella

Acuarella Sant Fructuós

Acuarella Melcior

 

Grups

Aquesta és una descripció dels tres grups d’edat de zero a tres anys i la denominació de cada grup. Tot i que aquest nom es pot veure modificat si la llar d’infants compta amb més d’un grup del mateix any. Els noms habituals són Coets, Planetes o diferent color com ara Estels Blaus.

Sols

(0 – 1 anys)

Primera presa de contacte amb altres infants i un entorn nou. En aquesta etapa treballarem tots els seus sentits (vista, oïda, olfacte, tacte i gust) mitjançant experimentacions, jocs de falda, massatges i paneres, per tal que es desenvolupin tant físic com intel·lectualment.

Llunes

(1 – 2 anys)

Els infants ja gaudeixen de l’habilitat d’agafar objectes i transportar-los, moment ideal per introduïr-los el joc heurístic combinant joc, exploració i objectes. En aquesta etapa donem molta importància a la comprenció del llenguatge i l’articulació de paraules i frases curtes.

Estels

(2 – 3 anys)

Els petits ja interaccionen entre ells d’una manera global. També creix l’empatia i és el moment ideal per introduïr-los jocs d’aprenentatge més elaborats, com és el cas del joc simbòlic. Treballem els hàbits d’higiene i els bons hàbits de convivència.