Melcior de Palau

El centre del carrer Melcior de Palau 131 de Barcelona es va obrir l’1 de setembre del 2011. Es troba situat al Barri de Sants, tocant Les Corts i L’Eixample esquerra (entre el carrer Berlín, el carrer Numància i Sants Estació).

L’Escola està ubicada en un edifici catalogat de l’antiga Géneros de Punto Farrés, fàbrica tèxtil d’estampats construïda l’any 1920 i rehabilitada l’any 2007. La finca ofereix una estètica sòbria combinada amb un ambient infantil i modern. Està rodejada d’un entorn plenament col·legial, gaudeix d’un magnífic carrer només per vianants dins del recorregut del “camí escolar”, sense trànsit ni sorolls. És un local nou, amb espais amplis i amb molta llum, tant a les nostres aules com al pati.

TORNA

Llar d'infants Barcelona

Alimentació

Servei de menjador

Els centres Acuarella disposen de cuina i d’un ampli menjador.

A Acuarella disposem de cuina pròpia. Tot el menjar s’elabora diàriament a les nostres instal·lacions; no se serveix menjar precuinat ni transportat.

A l’escola és el professorat –amb el reforç de monitors– el que té cura de la vigilància dels menjadors. Això permet desenvolupar la feina educativa en relació al comportament i costums nutricionals dels infants a l’hora de dinar.

Al web de l’Escola es publica el menú mensual de cada centre.

A Acuarella, els menús s’elaboren amb l’assessorament de nutricionistes, personal de cuina i educadores.

Uns menús que s’adapten als nens més petits, als casos d’intoleràncies i al·lèrgies i – a més- es disposa d’un menú especial per a celíacs.

Diàriament es recullen mostres de tots els plats elaborats, les quals resten a disposició de la inspecció sanitària.

Descarregar menú 5/2022

Galeria Melcior de Palau

Fes clic a les fotos per veure-les en gran